Ofertă 99 Euro

Oferta Verii

99€

cost unic

96

de contracte
disponibile

!

*Costul integral al acestui serviciu este de 200 Euro însă este parțial subvenționat, cu 101 Euro în limita a 100 de contracte. Oferta este valabilă în perioada 01 Aprilie - 01 Septembrie 2016.

Acest pachet conține tot ce vă trebuie pentru a vă prezenta în fața clienților dumneavoastră într-un mod profesionist și respectabil.

Ce include oferta de 99 Euro:

Identitate vizuală: logo personalizat + design cărți de vizită + design antet documente.

Website: Site cu design premium, responsive (se adapteaza tuturor marimilor de ecran), care va conține toate paginile necesare unei unități de cazare: prezentare camere, prezentare restaurant, facilități, atracții turistice din zonă, galerii foto și formular de rezervare.

Domeniu .ro

Găzduire

Ce NU include oferta de 99 Euro:

Fotografii: de la 120 Euro plus costul deplasării.

Procedură de lucru:

Odată semnat contractul de colaborare, vom realiza împreună cu dumneavoastră partea de logo și cărți de vizită iar pe baza graficii folosite la acestea vom realiza site-ul. Va trebui să ne puneți la dispoziție cât mai multe imagini și informații despre unitatea de cazare sau să ne indicați de unde le putem culege de pe Internet.

Cum pot beneficia de această ofertă:

Pentru a demara procedura de colaborare, vă rugăm contactați-ne folosind datele de contact de mai jos sau făcând click pe bulina albastră din partea dreapta-jos a paginii.

0799 666 212 | info@dreamwork.ro sau completați formularul de pe pagina Contact