DreamWork.ro

http://www.DreamWork.ro/micro/facebook.jpg 5232 UserLikes
RON,EUR,USD,GBP Cash,Card,Bank Transfer $$$
244 244 5 4 1

Creare site de prezentare sau magazin virtual la cele mai bune prețuri. Vreti un site ieftin și calitativ? Cereți-ne o ofertă! Nu vă vom dezamăgi!

Bine ați venit!!

separator

dreamwork,
Noi construim ceea ce tu visezi!

Cine suntem?

separator

Suntem o echipă de programatori și graficieni din România. Obiectivul nostru principal este să servim clienți din occident care caută să își externalizeze procesele de dezvoltare web

Webdesign de înaltă calitate, accesibil oricui!

separator

Principalul nostru punct de lucru este situat în orașul Moreni, județul Dâmbovița, la 100 km nord de București. Această poziție ne permite să lucrăm la prețuri foarte competitive fără să sacrificăm calitatea, toate acestea datorită costurilor foarte scăzute pe care le avem.

experiență

viziune

Avantaje

Pe lângă prețurile foarte competitive, principalul nostru avantaj este faptul că fiecare membru al echipei este specializat în segmentul de muncă ce i se alocă de către managerul de proiect. Echipa noastră este formată din 2 programatori cu peste 5 ani de experiență fiecare și 3 graficieni și designeri, toți cu experiență vastă dobândită peste hotare.

separator

Design personalizat

Fiecare proiect la care lucrăm se bucură de un grad foarte ridicat de personalizare. Ajutăm clientul să își transforme în realitate orice dorință legată de design și funcționalitate.

Programare

Primul lucru pe care îl spunem unui client este acela că tot ceea ce visează va deveni realitate. Suntem la zi cu ultimele tehnologii și tendințe în domeniul dezvoltării site-urilor web, pe care le vom incorpora în site-urile clienților noștri.

Site-uri ușor de folosit

Punem cel mai mult accentul pe designul interfeței site-ului astfel încât el să fie cât mai ușor de folosit pentru utilizatorii săi. Folosim tehnologii de ultimă generație pentru a crea o interfață cu impact vizual mare dar în același timp foarte utilă.

Eficiență

Majoritatea clienților noștri doresc să le fie livrat site-ul cât mai repede. Datorită modelului nostru de business, rareori suntem ocupați 100% și de cele mai multe ori putem servi un client chiar daca lucrăm la alte proiecte în același timp.

separator

inovație

eficiență

Abilități

separator

Suntem specializați în programare HTML5 și CSS3, dar avem cunoștințe avansate de PHP, Javascript și AJAX. Acest set de abilități ne permite să construim sau să modificăm site-uri într-o gamă foarte largă de platforme precum Wordpress, Joomla, Drupal, Prestashop, Magento, OpenCart și multe altele.

HTML5
95%
CSS3
98%
Javascript
90%
PHP
60% Complete

Colaboratori

Livrăm calitate, nu cantitate!

separator

Țintim să livrăm proiecte de calitate, axate pe nevoile și pe obiectivele clientului. De aceea acordăm o atenție sporită detaliilor și elementelor funcționale.

Servicii

Soluții complete

separator

Putem oferi servicii complete de web design și web development. În acest caz, noi ne ocupăm atât de propunerile legate de partea vizuală, cât și de programare.

Programare

separator

Cele mai solicitate servicii sunt cele de programare, situație în care clientul furnizează grafica și conținutul (macheta) iar noi ne ocupăm cu programarea web site-ului, astfel încât el să fie în totalitate funcțional.

Creare de conținut

separator

Conținutul este cea mai importantă parte a oricărui website, de aceea sfătuim clienții să ne furnizeze conținut unic, de calitate. În situația în care clientul nu ne poate livra conținutul, putem oferi servicii de creare conținut unic, bazat pe cuvintele cheie țintite.

Clienți satisfăcuți

Proiecte finalizate

+

Ore de lucru

Statistici

economie

calitate

Tarife

Pentru agenții oferim cel mai flexibil sistem de lucru - cel facturat la ora

viteză

succes

În cazul progrării de bază (HTML,CSS), de obicei orele de lucru se fac în timp real împreună cu reprezentantul agenției prin teleconferință cu screen-share. Pentru programarea avansată (PHP/JS) se face ofertare înainte de orice operațiune.

Design

Dotted Separator

12 €

pe oră

HTML&CSS

Dotted Separator

15 €

pe oră

PHP

Dotted Separator

29 €

pe oră

JavaScript

Dotted Separator

39 €

pe oră

Portfolio

Vedeți toate lucrările noastre într-o fereastră nouă!

Contact

Dacă doriți să lucrați cu noi sau pur și simplu să aflați mai multe informații, vă invităm să folosiți datele de mai jos pentru a ne contacta.

separator

Doriți să discutăm?

Ne puteți vizita biroul sau ne putem întâlni oriunde doriți dumneavoastră (preferabil București). Înainte de a stabili o întâlnire este de preferat să ne trimiteți un e-mail cu cât mai multe detalii despre proiectul dumneavoastră.

  • e-mail
  • info@dreamwork.ro